BEHANDELINGEN

 

EEMS Beauty & Nails is gespecialiseerd in alle behandelingen van de huid en de nagels. Voor jong en oud, voor elke dag én voor de speciale momenten.

 
 

Hieronder zie je welke behandelingen we allemaal aanbieden. Maak een keuze en klik voor meer informatie of maak een afspraak.

 

VERZORGDE NAGELS,
DE FINISHING TOUCH!

NAGELS


Nagels zeggen veel over wie u bent. Mooie nagels en handen vormen immers de finishing touch van een verzorgd uiterlijk. Handen leggen vaak een eerste contact. Daarom zijn ze een belangrijk onderdeel van uw algehele uitstraling. Bij EEMS Beauty & Nails kunt u terecht voor alle behandelingen van de nagels zoals manicure, lakken, gels en acryls.
Er wordt alleen gewerkt met vooruitstrevende zuivere producten die hun kwaliteit bewezen hebben zoals Young Nails en Depend O2.

SCHOONHEID


Maak een verpletterende indruk, of investeer in een gezonde huid. Wij bieden een uitgebreid scala aan schoonheidsbehandelingen aan. Behandelingen voor alle huidtypes en verschillende leeftijdsgroepen. Bij onze behandelingen maken wij gebruik van professionele Dermalogica producten.

MAKE-UP


Make-up behandelingen doen wij alleen op afspraak en is een volledig maatwerk dienst. Alles dus in overleg met u.

WIMPERS


Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien.

WENKBRAUWENVerven en wax / epileren maakt dat wenkbrauwen lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft. Perfect gestylde en geverfde wenkbrauwen zijn: Fashionable, creative, beautiful, trendy, individual, fun, en een teken van zelfvertrouwen.

SUPER SIMPEL!
BOEK ONS ONLINE!


MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK